Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Rolder Boys – Flevo Boys

Zaterdag 16 december, aanvang 14:00 uur
Sportpark Boerbos
Nijlanderstraat 34, 9451BM ROLDE

Topmiddag in het HUB businesshome !!

Wat een middag!! In een afgeladen HUB-businesshome verzamelden zich voor de wedstrijd een groot aantal sponsoren en mee te maken dat Flevo Boys voor de tweede keer in successie de KNVB districtsbeker zou pakken. En dat gebeurde en hoe !! Na een klinkende 7-0 ging het goed los.

Als eerste werd er door Willem de Boer een prachtig Flevo Boys diner geserveerd, bestaande uit een 4-tal Flevo Boys gerechten.

Een prachtig initiatief mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noordoostpolder-Urk. Dank aan deze 2 sponsoren hiervoor !!

Maar hiermee was de koek nog niet op. Na een hartelijk welkom aan 2 nieuwe BCF leden, Vivan Accountants in de persoon van Arjen Spaan en Schildersbedrijf Hulleman in de persoon van Rienk Wolf, werd bekendgemaakt dat de komende 5 !! jaar Hetuitzendbureau.nl Vollenhove als nieuwe hoofd- en shirtsponsor zal tekenen. Wat een geweldig nieuws!! Tevens werd nog bekendgemaakt dat Wiz-arts ook het contract opwaardeert en ook voor 5 jaar tekent. Het kon dus maar niet op. Wij danken Roberto Kwakman en Jaap Tol voor dit geweldige gebaar.

De officieele zaken rondom deze overeenkomsten zullen in de eerste thuiswedstrijd van het volgende seizoen worden gepleegd.

Na dit mooie nieuws kwam vervolgens de beker binnen en werd er nagesproken met de trainer Kevin Waalderbos, de aanvoerder Aran Nijboer en de pinch-hitter (met 2 doelpunten) Lars de Boer.

U begrijpt dat het nog lang onrustig bleef. Wat een geweldige middag hebben we hier meegemaakt. Deze zal nog lang herinnerd worden !!

Door Jan Papma - 11 juni 2019