Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Stem jij ook op onze toppers?

Zowel ons eerste elftal als ons sporttalent Tess van Bentem zijn genomineerd voor de Sportverkiezingen van de Noordoostpolder. Breng je stem uit en steun onze sporthelden van Flevo Boys.

Zowel ons eerste elftal als ons sporttalent Tess van Bentem zijn genomineerd voor de Sportverkiezingen van de Noordoostpolder. Onlangs nog hebben we aangetoond dat als we een nominatie van onze leden massaal steunen, we samen heel ver kunnen komen. Doe jij nu óók weer mee? Breng dan voor 15 januari je stem uit en steun onze sporthelden van Flevo Boys.

Klik hier om te stemmen

Sportploeg van het jaar

Flevo Boys 1 won de bekerfinale van district Noord door tegen en op Urk met liefst 0-4 te winnen. Het was de tweede bekerwinst in de clubhistorie. Flevo Boys leed in de 1e klasse slechts twee nederlagen en promoveerde via de nacompetitie na één seizoen weer terug naar de hoofdklasse.

Sporttalent van het jaar

Tess van Bentem (15) voetbalt bij Flevo Boys en is inzetbaar als verdediger en middenvelder. Bondscoach Marleen Wissink liet haar dit jaar debuteren in het Nederlands elftal voor Onder de 15. Tess speelde dit jaar vijf interlands: tegen Duitsland en de VS met O15 en twee tegen Engeland met O16.

Door Flevo Boys - 2 januari 2019