Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Rolder Boys – Flevo Boys

Zaterdag 16 december, aanvang 14:00 uur
Sportpark Boerbos
Nijlanderstraat 34, 9451BM ROLDE

Start jubileumactiviteiten

Afgelopen vrijdag 18 maart is het jubileumjaar gestart met de bekendmaking van de eerste jubileumactiviteiten.

Voordat dit bekend gemaakt werd, is de allereerste “hoedje op – hoedje af Flevo Boys jubileumquiz” georganiseerd. Na een spannende strijd tussen Bloem Nillesen en Rene Dijkstra, ging Bloem er met de prijs (2 toegangskaartjes voor de oefeninterland Nederland-Duitsland) vandoor. Bloem wist bij de benaderingsvraag net iets beter in te schatten hoeveel volgers Flevo Boys op de verschillende social mediakanalen (Facebook, Instagram en Twitter) heeft.

14 april: dubbele activiteit:

In de ruimte van de Businessclub zal er op donderdag 14 april een ladiesnight georganiseerd worden, met onder andere een wijnbar, een cocktailbar, tapas en make-up tips en trucs. Dit gaat waarschijnlijk nog verder uitgebreid worden. Kosten voor deze avond zijn € 6,50 per persoon en opgave kan via jubileum@flevoboys.nl

Wie worden de beste voetbalkenners? Deze vraag zal beantwoord worden tijdens de voetbalquiz die tegelijkertijd met de ladiesnight in de kantine georganiseerd gaat worden. Teams van minimaal 3 en maximaal 4 personen kunnen zich aanmelden via jubileum@flevoboys.nl De kosten bedragen € 6,50 per deelnemer.

2 & 3 mei: Voetbal 2-daagse

Op maandag 2 en dinsdag 3 mei zal er onder leiding van onze hoofdtrainer, Arjen Postma, een voetbal 2-daagse voor de basisschoolkinderen georganiseerd worden. Over het exacte programma zal nog gecommuniceerd worden.
Wil je als vrijwilliger hier een bijdrage aan leveren, kun je je aanmelden via jubileum@flevoboys.nl

18 juni: Flevo Boys Familiedag

Op zaterdag 18 juni zal de welbekende Flevo Boys Familiedag georganiseerd worden. In samenwerking met de activiteitencommissie zullen we in het kader van het jubileum hier extra aandacht aan geven. Meer informatie volgt.

September: G-voetbaltoernooi

In september (exacte datum moet nog vastgesteld worden) zal er een G-voetbaltoernooi georganiseerd worden.

30 december: Oliebollentoernooi

Op vrijdag 30 december zal er een olliebollentoernooi (7×7) georganiseerd gaan worden. Exacte invulling volgt nog, maar de gedachten gaan nu uit naar deelnemen met een eigen gevormd team, een winter BBQ, vuurtonnen en eindejaar gezelligheid.

Superloterij

Tot en met september kunnen er loten gekocht worden voor de superloterij. Gedurende het jubileumjaar zullen er diverse trekking plaatsvinden, waarbij er vele, fraaie prijzen gewonnen kunnen worden. Recent zijn de eerste prijzen bekend geworden te weten:

  • 2 x Partybox (om mee te nemen in de kleedkamer)
  • Electrische fiets
  • Robotstofzuiger
  • High tea voor 8 personen

Vele prijzen zullen volgen en zullen bekend gemaakt worden via de social mediakanalen van Flevo Boys.
Bedrijven of personen die prijzen beschikbaar willen stellen kunnen zich melden bij John van Beek.

Het 1e lot is gekocht door onze voorzitter, Henderikus Oostra. Wij hopen dat velen van jullie dit voorbeeld zullen volgen!!

Na afloop van het G-voetbaltoernooi zal de slottrekking van de superloterij plaatsvinden.

Nog meer?

Dit zijn de activiteiten tot nu toe, die wij sowieso gaan organiseren. Hier kan nog meer bijkomen en dan laten wij dit uiteraard weten.

Bingo

Hierna was het de beurt aan bingomaster John van Beek. In meerdere rondes werden verschillende fraaie prijzen gewonnen, waarbij de houtkachel en de robotstofzuiger als hoofdprijzen in de smaak vielen.

Door Peter Santbergen - 24 maart 2022