Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Rolder Boys – Flevo Boys

Zaterdag 16 december, aanvang 14:00 uur
Sportpark Boerbos
Nijlanderstraat 34, 9451BM ROLDE

Sponsor in de spotlights: Bosch Car Service Ben van Tilburg

⚽️🌟 Zaterdag 4 november | Op deze regenachtige gure zaterdagmiddag, waar de spanning van de wedstrijd nog nagalmde in de lucht, werd er weer een ‘sponsor in de spotlights’ gezet. Een contractverlenging met één van onze toegewijde sponsoren, Bosch Car Service Ben van Tilburg. Bosch Car Service Ben van Tilburg, bekend om zijn dienstverlening en klantgerichtheid, staat al jarenlang aan de zijde van onze club. Velen van ons kennen de weg naar zijn werkplaats.

Het moment van de contractondertekening was er een van lachende gezichten en een stevige handdruk. Het was een beeld dat perfect weerspiegelt wat we bij de Business Club Flevo Boys koesteren: langdurige relaties, loyaliteit en een mooi netwerk.

“We zijn al zolang sponsor van Flevo Boys, het is fantastisch om te zien hoeveel leden, vrienden van het veld, klanten van ons zijn geworden. Dat soort gunning, die steun die we elkaar geven, dat maakt dit allemaal zo mooi. Het is een netwerk die samenkomt, niet alleen de liefde voor voetbal, maar ook om elkaar te steunen in groei en succes. En dat is zo waardevol bij de BCF”.

Wij willen Ben van Tilburg bedanken voor zijn aanhoudende steun en vertrouwen in de club. We zijn verheugd dat we deze reis samen voortzetten en kijken uit naar de successen die we samen zullen behalen, zowel op het veld als daarbuiten.

Bezoek hier de website van Bosch Car Service Ben van Tilburg voor meer informatie over hun uitgebreide diensten.

Blijf ons volgen voor meer updates en verhalen die onze club maken tot wat het is – een thuis voor iedereen die van voetbal houdt en de kracht van ons netwerk waardeert.

· door Harmien Kwakman – 4 november 2023 ·

Door Jan Papma - 4 november 2023