Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Rolder Boys – Flevo Boys

Zaterdag 16 december, aanvang 14:00 uur
Sportpark Boerbos
Nijlanderstraat 34, 9451BM ROLDE

Sponsor in beeld: Martin de Jongh van Mijn OfficeXpert

Martin de Jongh, eigenaar van Mijn OfficeXpert, geeft mooie voorbeelden van de zakelijke kruisbestuiving die er regelmatig in Business Club Flevo Boys plaatsvindt. “Het bestuur van Flevo Boys wilde de bestuurskamer moderniseren. Voormalig penningmeester, Jaap Tol, gaf aan dat dit door een regionale ondernemer moest worden opgepakt. En zo kreeg ik die klus.”

“Niet veel later vroeg Jan Papma mij om lid te worden van de BCF. Dat kost 900 euro per jaar, maar toch was dit voor mij geen moeilijke keuze. Een kleine advertentie in De Noordoostpolder kost ook al gauw 400 euro. En in de BCF heb je veel waardevolle persoonlijke en zakelijke contacten.”

Breed aanbod | Zo richtte Mijn OfficeXpert begin vorig jaar het nieuwe kantoor in van Staalbouw Nagelhout, maar Martin doet ook zaken met BCF-leden als Kamplacon/Kampstaal, Wiz-arts, Tritex en diverse andere leden. Het meest werkt Martin samen met André Mulder, van Interemm. “Kijk, Mijn OfficeXpert heeft alles wat je nodig hebt om een kantoor in te richten, van paperclips tot en met een compleet nieuwe inrichting met bureaus en stoelen. Daarnaast kan ik in samenwerking met André ook kantoormeubelen op maat aanbieden.”

foto: Pim van der Maden

Hardlopen | Martin is een sportieve ondernemer. Hardlopen is zijn ding. In een periode met veel stress begon hij ’s avonds met een rondje door Emmeloord. De afstanden werden steeds groter. Nu loopt hij met een groepje vrienden tweemaal in de week flinke afstanden. Soms zo’n twintig kilometer. Het mooiste hardloopevenement vindt Martin de Roparun, waarvoor hij in het Roparunteam Flevoland loopt. “We lopen om geld in te zamelen voor mensen met kanker die hun laatste fase doorbrengen.” Dat begon met een loop van Rotterdam naar Parijs. Afgelopen twee jaren zijn de lopers in Nederland geweest en 2024 gaan ze de originele route weer lopen. Martin: “Die run duurt zo’n drie dagen. We lopen dan in een estafette de hele afstand. Het is lopen en rusten. Met heel veel belangstelling onderweg. Een prachtig evenement.”

Gezellig | In de BCF komt hij graag. Niet zo zeer voor het voetbal, maar wel voor de gezelligheid. “De contacten zijn er laagdrempelig. Het is er altijd gezellig. Mijn collega, Jeroen de Munnik,  komt er ook regelmatig. Die heeft meer met voetbal. Hij heeft gevoetbald bij Sportclub Emmeloord.”

Dit najaar verlengde Martin zijn contract met de BCF. We zullen hem en Jeroen nog veel zien in het Kiek Businesshome.

“Mijn OfficeXpert heeft alles wat je nodig hebt om een kantoor in te richten”.

Zie ook: Mijn OfficeXpert

· gepost door Harmien Kwakman – 21 november 2023 ·

 

 

 

Door Jan Papma - 21 november 2023