Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Sparta Nijkerk – Flevo Boys

Zaterdag 26 januari 2019, aanvang 15:00 uur
Sportcomplex de Ebbenhorst

Sponsor in beeld: Huiswerkinstituut Wim Lenderink

Wim Lenderink was ooit de stijlvolle keeper van Flevo Boys 1.

                   

Nu is hij met zijn huiswerkinstituut al vele jaren trouw lid van de BCF. Wim is zo’n lid dat vooral lid is om Flevo Boys te steunen. Veel nieuwe klanten haalt hij niet uit het BCF-netwerk, al is er wel een enkele ondernemer waarvan er een dochter of zoon begeleiding in het instituut aan de Jasmijnstraat krijgt.

Wim geniet van de gezelligheid in de businessclub en van de wedstrijden van Flevo Boys 1. De thuiswedstrijden bekijkt hij vaak samen met zijn vriend Huib van der Wal en diens broer Arie, tevens oud-teamgenoten van Flevo Boys 1. Het volgen van de wedstrijd gaat niet zelden gepaard met het ophalen van oude herinneringen.

Wim heeft meer dan 500 wedstrijden in het eerste gekeept. Hij was een rustige, atletische keeper, die altijd perfect gekleed ging in de nieuwste Adidas outfit. Net als zijn grote voorbeeld Jan van Beveren, keeper van PSV. Wim bewaart vooral prettige herinneringen aan de kameraadschap en teamgeest van de teams waarin hij speelde, met onder andere Wim van Essen en Gerrit de Jonge en later met Henk Buimer en Jan Mesu. En vele anderen. ,,We trokken ook buiten het voetbal veel met elkaar op. Ook de vrouwen gingen vaak mee.’’

Studiebegeleiding

Huiswerk- en studiebegeleiding is meer dan alleen huiswerk maken. Dat is de filosofie van Instituut Wim Lenderink. Daarom krijgen verbetering van de werkhouding, zelfvertrouwen, kennis van de samenleving, zelfkritiek, wederzijds respect etc. ook veel aandacht. Iedere leerling, van brugklas vmbo tot en met vwo 6, studeert er in een eigen ruimte. In de twee centrale ruimten wordt er vaak overhoord. Het pand ademt professionaliteit, rust en warmte.

Instituut Wim Lenderink heeft twee belangrijke ‘producten’: bijles en huiswerkbegeleiding. Bijles is privé les, specifiek gericht op één vak. Mit, nach, bei, zeit, von, zu, aus… was dat nu de derde of de vierde naamval? Hoe bereken ik ook alweer het snijpunt van twee grafieken? Welke kon ik nu beter niet eten, poisson of poison? Huiswerkbegeleiding is er voor de leerling die huiswerk maken moeilijk vindt. Bijvoorbeeld omdat hij zich niet kan concentreren, of overzicht en structuur mist. Deze begeleiding, twee of drie dagen per week, is erop gericht dat een leerling uiteindelijk zelfstandig en zonder problemen zijn of haar huiswerk kan maken.

Voor meer info: kijk even op www.instituutwimlenderink.nl

Door Jan Papma - 26 april 2018