Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

UPDATE-registratie bezoekers Ervenbos

De registratie van bezoekers aan sportpark Ervenbos kán de komende weken ook op doordeweekse dagen doorgevoerd worden als er (oefen)wedstrijden zijn en er veel publiek verwacht wordt.

Afgelopen zaterdag is er met succes gestart met de verplichte registratie van bezoekers aan sportpark Ervenbos. Een compliment voor alle bezoekers is op zijn plaats. Maar zeker ook voor de vrijwilligers die de registratie verzorgden. Er is begrip voor de situatie en er is geen wanklank gevallen.

Uitbreiding van de registratie

De registratie kán de komende weken ook op doordeweekse dagen doorgevoerd worden als er (oefen)wedstrijden zijn en er veel publiek verwacht wordt. Dat geldt niet alleen voor wedstrijden van het eerste elftal, maar ook voor wedstrijden van lagere teams en onderlinge wedstrijden tussen teams van Flevo Boys.

Formulier downloaden en thuis invullen

Om de registratie bij de toegangspoort van het sportpark vlot te laten verlopen, kan iedere bezoeker vanaf nu een gezondheids-checklist downloaden en dat thuis alvast invullen. Voor teams is een ‘team-formulier’ gemaakt dat de leiders vooral in kunnen vullen.

Ga jij ons helpen?

Om de komende periode voetbal met publiek mogelijk te houden, zijn we nog dringend op zoek naar extra vrijwilligers die willen ondersteunen bij de registratie. Ga jij ons helpen? Meld je dan aan bij: vrijwilligerscoordinator@flevoboys.nl

En in het algemeen blijft gelden:

  • Iedere bezoeker respecteert de bekende 1,5 m afstand tot een ander, ook als er een wachtrij bij de toegangspoort ontstaat;
  • Iedereen is verplicht – indien gevraagd – het registratieformulier bij de toegangspoort in te vullen;
  • Er kán om identificatie worden gevraagd;
  • De kantine is voor een beperkt aantal bezoekers open. Iedereen respecteert de aangebrachte looplijnen en hygiëneregels;
  • De tribune biedt plaats aan maximaal 60 personen. Houd hier rekening mee en maak vrijwillig plaats voor de oudere mensen.

We gaan ervan uit dat iedereen zich houdt aan deze afspraken.

Bestuur Flevo Boys

Door Flevo Boys - 23 september 2020