Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Project doelen is voltooid 

Ons sportpark is weer een stukje veiliger. De afgelopen maand heeft de accommodatiecommissie alle grote doelen voorzien van wielen en beugels om ze makkelijker en veiliger te kunnen verplaatsen. De accommodatiecommissie heeft hier een hele klus aan gehad, maar het resultaat is dan ook prachtig. Alle doelen zijn nu heel gemakkelijk te verplaatsen, het is mooi om te zien dat zelfs de kleine voetballertjes nu zelf de doelen kunnen pakken en opruimen.

Opruimen nu geen probleem meer

Er zijn borden gemaakt waar de doelen moeten staan en hoeveel er moeten staan, maar terug op de plaats zetten lijkt soms net teveel gevraagd. Door de week is dit nog niet zo erg, maar zaterdags moeten de doelen niet in de weg staan voor de wedstrijden.
De afspraak is dat elk team het trainingsmateriaal weer terug zet waar het hoort. Het zou mooi zijn als iedereen er elkaar op aanspreekt als er teams zijn die alles laten staan. Elke trainer kan na zijn training aan diegene die na hem komt, vragen of hij de doelen nodig heeft. Zo niet: dan moet zijn team de doelen opruimen.

Met deze aanpassingen en een beetje goede wil is het voor iedereen een stuk gemakkelijker geworden om de doelen weer terug te zetten. Het zou ons veel gesjouw schelen op vrijdag en zaterdag.

Onze dank gaat in deze uit naar de diverse sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt:  onze “Club van Honderd” en

                     

   

En natuurlijk onze accommodatiecommissie.

 

Door Paula van der Woude - 6 december 2019