Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Rolder Boys – Flevo Boys

Zaterdag 16 december, aanvang 14:00 uur
Sportpark Boerbos
Nijlanderstraat 34, 9451BM ROLDE

Nieuwe sponsoren voor Flevo Boys !!!!

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen SV Urk vond er in het hetuitzendbureau.nl-businesshome een gezellige en informatieve bijeenkomst plaats met leden van de businessclubs van Flevo Boys en SV Urk, die werd bezocht door ruim 150 mensen. De wethouders Wiemer Haagsma van de gemeente Noordoostpolder en Freek Brouwer van de gemeente Urk vertelden meer over recente economische ontwikkelingen in beide gemeenten en hoe belangrijk ook samenwerking in dit verband is. Medewerkers van John van Beek van Bij Ons in de Wellerwaard serveerden een tapasbuffet uit dat goed in de smaak viel en tevens vonden er tekenmomenten plaats van de volgende nieuwe sponsoren en bestaande leden-sponsoren die hun contracten verlengden of uitbreidden.

Totec

Namens Totec Installatietechniek tekende Auke van Slooten. Totec is een Totaal installatiebedrijf dat voor zowel particuliere als zakelijke klanten complete installaties verzorgt.
Denk hierbij aan loodgieterswerk (gas, water, riolering, vloerverwarming), centrale verwarming, mechanische ventilatie, en complete sanitaire installaties. Auke vertelde dat hij al jaren sponsor is van SV Urk, maar dat zijn bedrijf met inmiddels ruim 40 werknemers ook veel werk doet en klanten heeft in de Noordoostpolder. Het netwerk van de businessclub van Flevo Boys is daarom zeker interessant voor hem. Totec wordt vanaf 1 juli a.s. voor 3 jaar zilversponsor.

Pouw Automotive / VWPFS

Namens Pouw Automotive en VW Pon Financial Service tekende Stan Burm. Stan is oud-voetbalscheidsrechter en heeft met enige regelmaat ook de wedstrijden tussen Flevo Boys en Urk gefloten en weet dus hoe die wedstrijd leeft. Pouw is in onze regio dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, VW Bedrijfswagens en is servicepartner van Skoda. Pouw heeft in onze regio onder andere vestigingen in Kampen, Zwolle en Meppel en is als sponsor actief bij PEC Zwolle, maar ook bij andere regionale amateurclubs met een actieve businessclub. Ook het netwerk van de businessclub van Flevo Boys is interessant en daarom wordt men nu lid van de BCF. Beide partijen hopen op een langdurig partnership.

       

 

Stobastone

Stobastone levert vloer- en wandtegels en complete droombadkamers en is al langere tijd in Emmeloord gevestigd. Sinds 2 jaar doet eigenaar Dirk-Jan Ras zaken vanuit een mooi bedrijfspand met showroom aan de Escudo 1A. Stobastone wordt algemeen sponsor en plaatst enkele reclameborden langs het veld en zal met enige regelmaat als wedstrijdsponsor optreden. Een voetbalclub heeft maatschappelijke meerwaarde en zorgt voor verbinding. Stobastone ondersteunt op deze manier graag in zijn algemeenheid de activiteiten van de vereniging.

                 

 

ACF Bentveld en NUGTR reclame

ACF Bentveld automatiseringsbedrijf en fullservice reclamebureau Custom Media zijn al heel wat jaren lid van de BCF. ACF Bentveld heeft Custom Media recent overgenomen en de naam van Custom Media is veranderd in NUGTR Reclame. De overname zorgt voor synergie, waardoor klanten nog beter en met een breder pakket aan diensten kunnen worden bediend. Het lidmaatschap van de BCF beviel de beide bedrijven goed en recent werd besloten om van 2 keer BCF Lidmaatschap uit te breiden naar een gezamenlijk goudsponsorschap en daar zijn we uiteraard erg blij mee. Cees Tuytel tekende namens beide bedrijven.

Door Jan Papma - 20 maart 2019