Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Alcides – Flevo Boys

Zaterdag 23 september, aanvang 18:00 uur
Sportpark Ezinge
Ezingerweg 58A, 7943AZ MEPPEL

Nieuwe parkbeheerder : Gezinus Cornelis

Een aantal maanden geleden heeft Dick van Stuivenberg aangegeven het rustiger aan te willen gaan doen. Vervolgens is de commissie Parkbeheer op zoek gegaan naar een vervanger.

Dit is niet eenvoudig geweest. Wie wil er vandaag de dag nog bijna elke dag op ons mooie complex zijn om ervoor te zorgen dat er zaterdag’s weer gevoetbald kan worden. Lampjeswerk dus.

Wij zijn dan ook heel erg blij te kunnen melden dat we een opvolger hebben gevonden in de persoon van Gezinus Cornelis. Gezinus is natuurlijk een bekend gezicht in onze club, mede omdat hij ook onze accommodatiecommissie aanstuurt, die ervoor zorgt dat ons complex up-to-date blijft en wordt voorzien van allerlei prachtige zaken.

Gezinus gaat in functie met ingang van het komende seizoen 2019-2020. De komende tijd zal Dick Gezinus inwerken, zodat het stokje juist kan worden overgedragen. Dick heeft wel toegezegd hand-en spandiensten te willen blijven verrichten.

             

De komende ( Gezinus) en gaande ( Dick) man.

Wij willen Dick dan ook van harte bedanken voor alle inspanningen van de afgelopen jaren, en hopen dat hij nog lang en in goede gezondheid van zijn pensioen kan genieten. We hopen je ook nog regelmatig bij ons te mogen begroeten, nogmaals dank.

Door Paula van der Woude - 24 mei 2019