Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Mechanisatiebedrijf Dijkstra en Langeweg schenkt trekker voor onderhoud.

Wat een mooi gebaar !!!
Mechanisatiebedrijf Dijkstra & Langeweg , met vestigingen in Rutten en Kraggenburg, heeft in de persoon van Rene Dijkstra een trekker aan Flevo Boys geschonken welke gebruikt gaat worden voor het onderhoud van de velden.

De trekker was al bij Flevo Boys in gebruik , maar was eigendom van de gemeente. Deze heeft vorig jaar te kennen gegeven dat Flevo Boys de trekker over moest nemen of zelf een andere moest kopen voor het onderhoud. Toen Rene Dijkstra dit hoorde is er meteen aktie ondernomen en heeft Dijkstra & Langeweg ervoor gezorgd dat wij de trekker kunnen houden. Tevens zijn zij voor 5 jaar BCF lid geworden.

Een hartelijk welkom voor Mechanisatiebedrijf Dijkstra en Langeweg !!!

Wie is Mechanisatiebedrijf Dijkstra & Langeweg ?

” Zoekt u deskundigheid en een grote mate van service, dan zit u bij Mechanisatiebedrijf Dijkstra & Langeweg goed. Wij zijn specialist en dealer in Claas tractoren, Amazone land- en tuinbouwmachines en Schmotzer schoffeltechniek. Ook zijn wij importeur van Zanon klepelmaaiers en houtversnipperaars. Bovendien voeren wij een uitgebreid pakket andere kwaliteitsmerken. Voor het universele onderhoud van land- en tuinbouwmachines kunt u ook bij ons terecht. Komt uw machine stil te staan, dan is het een prettig idee dat u gebruik kunt maken van onze 24-uurs service. Zes dagen per week staat zowel in Kraggenburg als in Rutten een monteur paraat om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Met Dijkstra Langeweg kunt u snel weer verder”

Voor meer informatie:

Kijk eens op de website: https://www.dijkstralangeweg.nl/

Of neem contact op met Rene Dijkstra:

Tel: 06 53173563

Email: dijkstra@dijkstralangeweg.nl

Op de foto wordt de sleutel door Rene Dijkstra overhandigd aan Dick v. Stuijvenberg.

Door Jan Papma - 5 juli 2021