Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Alcides – Flevo Boys

Zaterdag 23 september, aanvang 18:00 uur
Sportpark Ezinge
Ezingerweg 58A, 7943AZ MEPPEL

“Karrewiel Bloemen” man van de wedstrijd Flevo Boys – Berkum: Yander Zandbergen

Ook dit seizoen pakken we de draad weer op met het keizen (uiteindelijk) van de speler van het seizoen. De afgelopen 2 seizoenen hebben we niet vol kunnen maken en we maken nu weer een verse start.

Bij de man van de wedstrijd zullen 5 aanwezigen in het businesshome gevraagd worden om spelers te waarderen met respectievelijk 5,3 en 1 punt. Aan de hand hiervan kan een opsomming worden gemaakt waarna de eindrangschikking de man van de wedstrijd bepaald. In het algemeen klassement krijgt de winnar 5 punten, de nummer 2 3 en de nummer 3 1 punt, waarna we aan het eind van het seizoen alles optellen en de speler van het seizoen hier uit volgt.

‘t Karrewiel Bloemen ( in de persoon van Wim Jonkers) is ook dit seizoen bereid gevonden om elke thuiswedstrijd een mooie bos bloemen te sponsoren voor de man van de wedstrijd.

De eerste man van de wedstrijd was afgelopen zaterdag Yander Zandbergen, belangrijk door oa zijn openingsdoelpunt. Yander kreeg in totaal 18 punten, gevolgd door Kelt Jager met 14, Thomas Boer 8, Timon Rorije 4 en Roelof Strikwerda met 1 punt.

Vanaf de volgende wedstrijd is de algemene tussenstand ook weer op de site te bekijken.

Door Jan Papma - 7 september 2021