Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Alcides – Flevo Boys

Zaterdag 23 september, aanvang 18:00 uur
Sportpark Ezinge
Ezingerweg 58A, 7943AZ MEPPEL

Informatie coronamaatregelen HZVV

HZVV – Flevo Boys

Zaterdag a.s. verwachten we bij de wedstrijd HZVV – Flevoboys weer extra drukte op ons park en daarmee ook in onze kantine. We proberen iedereen zo gastvrij mogelijk te ontvangen, maar daarvoor dien je jezelf wel te registreren door vooraf onderstaande gezondheidscheck in te vullen.

 Gezondheidscheck

  • Scan voor je onze accommodatie bezoekt met de camera van je mobiele telefoon de QR code hieronder of klik op https://www.registrerenbijhzvv.nl. Je krijgt dan de gezondheidscheck voorgelegd. Na het doorlopen van de check en het invullen van de noodzakelijke gegevens, rond je het programma af. Hierbij ontvang je een e-mailbericht dat je of op je telefoon of geprint meeneemt naar HZVV om aan te kunnen tonen dat je de gezondheidscheck gedaan hebt en jezelf hebt geregistreerd.
  • Dit bewijs geeft toegang tot onze accommodatie en moet je dus kunnen tonen. Het vervangt niet de toegangsprijs tot de wedstrijd!

 

  • Voor de minder digitaal-vaardige medemens bestaat er de mogelijkheid om bij de ingang van de kantine de noodzakelijke gegevens schriftelijk in te vullen.

Coronaregels

  • Volg de aangegeven looproutes en/of pijlen
  • Op onze accommodatie geldt, net als overal, nog steeds het uitgangspunt: Houd 1,5 meter afstand en gebruik je gezonde verstand.

NB  We behouden ons het recht voor om bij een te hoog oplopend aantal kantinebezoekers, dit aantal te maximeren en de deuren te sluiten.

Door Peter Santbergen - 10 september 2021