Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Flevo Boys Familiedag

zaterdag 23 juni
Sportpark Ervenbos

Flevo Boys wint bij AZSV met 3-1

Helaas is voor Flevo Boys de overwinning op AZSV niet voldoende. NSC Nijkerk heeft thuis gewonnen van Eemdijk met 3-1. Door de overwinning van NSC Nijkerk moet Flevo Boys nacompetitie spelen om zich te handhaven in de hoofdklasse.

Zoals Kees de Munnik van de week in het nieuws al zei. Elke wedstrijd is een finale. En zo moest Flevo Boys ook deze wedstrijd ingaan.  Flevo Boys won vanmiddag wel met 3-1 van AZSV, maar concurrent NSC Nijkerk won ook. Uiteindelijk eindigt Flevo Boys op een dertiende plaats wat nacompetitie betekent. Volgende week zaterdag is de eerste wedstrijd voor de Boys.

Derde periode

Terugblikkend op het seizoen kunnen we constateren, dat Flevo Boys voor de winterstop veel te weinig punten heeft behaald. Periode 1 en 2 zijn 15 punten behaald terwijl in de derde periode maar liefs 20 punten zijn behaald. Hopelijk kan Flevo Boys dit doorzetten in de nacompetitie.

Scoreverloop: 40.  Aran Nijboer 0-1, 46. Rick Boouwmeister 1-1, 54. Frank Post 1-2,  68. William de Boer 1-3 (strafschop)

Opstelling Flevo Boys: Rodney Rosink, Roelof Strikwer,  Lars Klijnstra, Arnoud Post, Frank Post (90. Arjen Spaan) , Aran Nijboer, Timon Rorije (88. Jarno van der Wal), William de Boer  (81. Allan Bakker), Harvey de Boer , Tjisse Kerkstra, Geert-Arend Roorda.

 

Door Peter Santbergen - 13 mei 2017