Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Flevo Boys verstevigd koppositie

Flevo Boys heeft zaterdagmiddag een eenvoudige overwinning geboekt tegen ASV De Dijk, er werd gewonnen met 4-0.

Flevo Boys dacht in de vijfde minuut op voorsprong te komen door een doelpunt van Yumé Ramos, maar de grensrechter keurde hem af wegens hands. Na 20 minuten had Flevo Boys het betere van het spel maar tot echte kansen leidde het nog niet. Het was in de beginfase slordig en gehaast aan de bal. Uiteindelijk werd het overwicht toch uitbetaald in een goal van Yander Zandbergen 1-0, op aangeven van Yumé Ramos.

Niet veel later wist aanvoerder Aran Nijboer de bal in het net te werken 2-0. Voorafgaand aan het doelpunt kreeg de keeper van ASV De Dijk de bal in zijn gezicht, en moest niet veel later geblesseerd het veld verlaten.  Vlak voor rust zette Flevo Boys een mooie aanval op. In eerste instantie leek wederom Aran Nijboer te scoren, maar het bleek een eigendoelpunt 3-0. Dit was teven de ruststand.

Flevo Boys niet meer in gevaar gekomen

De tweede helft was een voortzetting van de eerste helft. Flevo Boys kon vrijuit voetballen, en is niet meer in gevaar gekomen. Het publiek zat te wachten op meerdere doelpunten , de kansen waren er ook wel maar Flevo Boys was slordig in de afronding. Uiteindelijk wist invaller Timon Rorije de 4-0 te scoren. Door de overwinning verstevigd  Flevo Boys de koppositie in de hoofdklasse B.

Volgende week is er een uitwedstrijd tegen SC Genemuiden, aanvang 14:30 uur.

Door Peter Santbergen - 26 september 2020