Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Alcides – Flevo Boys

Zaterdag 23 september, aanvang 18:00 uur
Sportpark Ezinge
Ezingerweg 58A, 7943AZ MEPPEL

Flevo Boys verliest in extra tijd drie bruikbare punten

Flevo Boys heeft tegen Eemdijk in de slotfase van de wedstrijd verloren. In de extra tijd wist Eemdijk in de omschakeling te scoren 1-0.

Flevo Boys begon in tegenstelling tot de vorige wedstrijden niet goed aan de wedstrijd. Ze waren te gehaast en erg slordig in de passing. Veel werd de lange bal gespeeld, maar die kwam vaak niet aan. Ook het spel van Eemdijk was niet zo geweldig. In de eerste helft was Eemdijk de bovenliggende partij, maar wisten weinig kansen te creëren. De enigste reële kans voor Flevo Boys in de eerste helft, was een voorzet van Duane Tjen-A-Kwoei op Yumé Ramos. Op het moment van spelen stond Ramos buitenspel, de goal werd afgekeurd. De ploegen gingen rusten met een 0-0 stand.

Wedstrijd die geen winnaar verdiende

In het begin van de tweede helft zette Flevo Boys gelijk druk naar voren en dit resulteerde in kansen voor Frank en Arnoud Post, maar niet in goal’s. Eemdijk bleef gevaarlijk in de omschakeling, dus bleef het opletten voor de verdediging.   Richting het einde van de wedstrijd leek het weer zo’n wedstrijd te worden als vorige week tegen Swift. Een wedstrijd die geen winnaar verdiende.
In de extra tijd ging  Flevo Boys opzoek naar een goal. Op het moment dat Flevo Boys met veel spelers voor de bal stond, was Eemdijk snel in de omschakeling en wist alsnog de wedstrijd naar zich toe te trekken. Bas Buimer zorgde voor de 1-0.  Wat gelijk de eindstand was.

Aanstaande woensdagavond moet Flevo Boys naar Echt, dan wacht een wedstrijd tegen EVV in de 2e ronde van de KNVB beker.

Opstelling:  Rodney Rosink(K), Arnoud Post,  Bjorn Adams, Roelof Strikwerda, Duane Tjen-A-Kwoei, Aron Strengholt, Ivar Span (82. Lars de Boer), Tomas Boer , Timon Rorije,Yumé Ramos,  Frank Post (64. Madih Doufikar)

Wissels:  Lars Klijnstra, Bas Bakker, Madih Doufikar , Lars de Boer, Remco Bruinsma(RK)

Door Peter Santbergen - 21 september 2019