Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Flevo Boys Familiedag

zaterdag 23 juni
Sportpark Ervenbos

Flevo Boys TV stopt

Aan het eind van dit seizoen stopt Corné in ’t Hout zijn werkzaamheden voor Flevo Boys TV. De belangrijkste reden hiervoor is, dat Corné komend jaar een (sport) stage loopt voor zijn opleiding journalistiek. Daardoor is hij beperkt in zijn voorbereidingstijd voor Flevo Boys TV en in de weekenden nauwelijks beschikbaar. Ook twee van zijn vaste crewleden zijn door studie en werk niet langer beschikbaar. De Business Club Flevo Boys heeft alle begrip voor Corné zijn besluit.

 

Drie mooie jaren

‘’Ik heb de drie jaren in Emmeloord als inspirerend en mooi ervaren. Bij Flevo Boys heb ik de kans gekregen om mij door te ontwikkelen in mijn passie’’, zegt Corné. Dit heeft hij met verve gedaan. De BCF heeft veel waardering voor de prestaties van Corné en zijn crew en heeft regelmatig complimenten gekregen voor de kwaliteit van de interviews, reportages en nieuwsflitsen. Het bestuur van de Business Club heeft nog geen besluit genomen of – en zo ja hoe – ze verder gaat met Flevo Boys TV. Corné heeft wel aangegeven voor incidentele opdrachten beschikbaar te zijn. Hier zullen wij dan ook zeker gebruik van maken.

 

Bedankt!

Langs deze weg willen wij Corné en zijn vaste crew danken voor hun inzet, betrokkenheid en kwaliteit. Er is altijd met veel plezier samengewerkt maar ook met plezier naar de beelden gekeken. Tenslotte wensen wij Corné succes bij zijn stage en met zijn opleiding.

Door Ellis Netjes - 19 mei 2017