Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Flevo Boys pakt volle winst in uitwedstrijd

Het was Flevo Boys nog niet gelukt om een uitwedstrijd te winnen. Vanmiddag is daar een einde aangekomen, door een hattrick van Timon Rorije won Flevo Boys met 2-4 van AZSV uit Aalten.

foto’s: Annelies Klompe

De wedstrijden van afgelopen weken werden gekenmerkt door “armoedig, slecht, aardig, goed tot heel goed”. Met andere woorden wisselvallig. De wedstrijd van vanmiddag kan onder het kopje goed.
AZSV begon goed aan de wedstrijd, maar het was Timon Rorije die voor Flevo Boys een snelle openingsgoal maakte 0-1. Niet veel later was het wederom Rorije die de 0-2 binnenschoot, wat tevens de ruststand was.

Hattrick

Na rust was het weer raak voor de Timon Rorije, maar nu ongelukkig in eigen doel na een corner. Hetzelfde overkwam ook Ron Janzen, waardoor AZSV zonder zelf te scoren terugkwam tot 2-2. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd weet Flevo Boys de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het was weer Timon Rorije die de 2-3 scoorde.

In de laatste minuten van de wedstrijd, speelde AZSV een alles of niets wedstrijd. Het werd niets, na een heerlijke solo van Yander Zandbergen kon de keeper de bal nog keren maar in de rebound sloeg Giedo de Weert toe  2-4.  Timon Rorije maakte dan wel een hattrick, maar het was een team prestatie.  Rorije: ik mag het vandaag afmaken, maar wat hebben we als team keihard gewerkt voor dit resultaat.

Aanstaande dinsdagavond speelt Flevo Boys voor de district beker, uit tegen Hoogeveen zaterdag, aanvang 19:30 uur.

Door Peter Santbergen - 6 november 2021