Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Flevo Boys pakt punt tegen DETO Twenterand

Flevo Boys heeft voor de vierde keer gelijkgespeeld. Debutant Marcel Schaapman zorgde ervoor dat Flevo Boys nog een punt overhield, in een moeizame wedstrijd tegen DETO Twenterand 2-2.

Flevo Boys begon gehavend aan de wedstrijd. Naast de lang geblesseerde spelers Johan Tiems en Aran Nijboer stonden ook Roelof Strikwerda en Arnoud Post langs de kant.  DETO Twenterand was duidelijk met het doel gekomen om de drie punten mee te nemen naar Vriezenveen. Ze begonnen goed aan de wedstrijd en Flevo Boys kon daar weinig tegen in brengen. Wat resulteerde in een doelpunt in de 13e minuut. Maarten Jansen kon bij de tweede paal een perfecte voorzet van Kevin Aman binnenkoppen.
In de 36e minuut verdubbelde Kevin Aman na een slippertje van gelegenheidsback Ivar Span de voorsprong van de gasten. Wat tevens de ruststand was 0-2.

Debutant Marcel Schaapman

Bij de start van de tweede helft was het gelijk raak voor Flevo Boys. Timon Rorije verkleinde in de 48e minuut met een kopbal uit een voorzet van Yumé Ramos de achterstand tot 1-2. Gedurende de tweede helft werd het meer een open wedstrijd, er kwamen kansjes voor Flevo Boys als voor DETO Twenterand.  In de 66e minuut werd Aron Strengholt gewisseld voor debutant Marcel Schaapman speler van JO19-1. Hij schoot 12 minuten voor tijd op fraaie wijze de gelijkmaker in de kruising. Een droom start voor zo’n jonge speler.
In de laatste 10 minuten waren er kansen over en weer, maar er werd niet meer gescoord. Eindstand  2-2.

Flevo Boys gaat over twee weken op bezoek bij SDC Putten.

Opstelling:  Rodney Rosink(K), Marc Reussing, Duane Tjen-A-Kwoei,  Bjorn Adams, Ivar Span, Aron Strengholt (66. Marcel Schaapman), Tomas Boer , Lars de Boer (85. Wesley Meijer), Timon Rorije, Yumé Ramos, Frank Post (58. Madih Doufikar)

Wissels: Jeffrey Meijer(RK),  Wesley Meijer, Bas Bakker, Marcel Schaapman, Madih Doufikar

 

Door Peter Santbergen - 12 oktober 2019