Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Rolder Boys – Flevo Boys

Zaterdag 16 december, aanvang 14:00 uur
Sportpark Boerbos
Nijlanderstraat 34, 9451BM ROLDE

Flevo Boys pakt punten na winterstop

Flevo Boys heeft zaterdagmiddag op eigen veld gelijkgespeeld tegen NSC Nijkerk. Op sportpark Ervenbos stond er na 90 minuten een 1-1 eindstand op het scorebord.

Flevo Boys had iets goed te maken, de uitwedstrijd tegen NSC Nijkerk werd met 2-0 verloren. Flevo Boys begon goed aan de wedstrijd, en gaf weinig kansen weg in de eerste helft.

De eerste de beste mogelijkheid voor NSC Nijkerk was gelijk raak, via Grovenstein kwam de bal bij Martina die goed voor zijn man kwam en scoorde de 0-1. Ondanks de tegen goal bleef Flevo Boys goed voetballen en stoorde voortijdig, waardoor NSC Nijkerk niet in hun spel kwam. Vlak voor rust was het  Yumé Ramos die met een prachtige omhaal de 1-1 maakte. Wat tot aan dat moment ook verdiend was.

Vroegtijdig storen

Na rust was NCS Nijkerk de bovenliggende partij, maar door het vroegtijdig storen en werklust kwam NSC Nijkerk niet in hun spel. Wat de verdienste van Flevo Boys was.  Vaak werd de bal achter de verdediging van Flevo Boys gelegd, waardoor NSC Nijkerk gevaarlijk werd. Bij enkele aanvallen van NSC Nijkerk was Rodney Rosing alert,  en kon een nederlaag voorkomen. Gezien de wedstrijd kan Flevo Boys tevreden zijn met een punt.

Volgende week speelt Flevo Boys uit tegen A.V.V. Swift, aanvang 14:30 uur.

Opstelling: Rodney Rosink(K), Arnoud Post, Björn Adams, Marc Reussing, Roelof Strikwerda, Ivar Span, Aran Nijboer, Aron Strengholt, Frank Post (83. Madih Doufikar), Yumé Ramos en Timon Rorije.

Wissels: Fariz Mesud(RK) ,  Wesley Meijer, Duane Tjen a Kwoei,  Madih Doufikar, Abdessamad Boundati

 

Door Peter Santbergen - 1 februari 2020