Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Rolder Boys – Flevo Boys

Zaterdag 16 december, aanvang 14:00 uur
Sportpark Boerbos
Nijlanderstraat 34, 9451BM ROLDE

Flevo Boys neemt een punt mee uit Amsterdam

Flevo Boys heeft zaterdagmiddag gelijkgespeeld bij AVV Swift. In Amsterdam had Flevo Boys lange tijd een voorsprong, maar vlak voor tijd wist de thuisploeg de gelijkmaker te maken: 1-1.

De eerste kans was voor Swift, een voorzet van links werd over het doel gekopt. Flevo Boys begon met een kans voor Yumé Ramos, die over schoot. Nadat ook een kopbal van Ramos het doel rakelings miste, was het vlak voor rust wel raak. Timon Rorije scoorde de 0-1 in een sterke fase van de Boys.

Het goede spel kon Flevo Boys in de tweede helft doorzetten. Er kwamen meerdere kansen voor Flevo Boys. De mooiste kans was een aanval over rechts, Timon Rorije gaf de bal mee aan de opkomende Arnoud Post. Arnoud schoot de paal nog net niet doormidden.
Uiteindelijk wist Flevo Boys de wedstrijd niet over de streep te trekken. Ze gaven in de 84e minuut de wedstrijd alsnog uit handen, toen Nhoca de Amsterdamse gelijkmaker produceerde 1-1.

Volgende week speelt Flevo Boys thuis tegen Eemdijk, aanvang 14:30 uur.

Opstelling: Rodney Rosink(K), Arnoud Post, Björn Adams, Marc Reussing, Bas Bakker, Ivar Span, Aran Nijboer, Aron Strengholt, Frank Post (84. Madih Doufikar), Yumé Ramos en Timon Rorije (92. Wesley Meijer).

Wissels: Jeffrey Meijer(RK) ,  Wesley Meijer, Marcel Schaapman,  Madih Doufikar

Foto: Annelies Klompe

Door Peter Santbergen - 8 februari 2020