Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Flevo Boys in de extra tijd langszij

Flevo Boys heeft zaterdagmiddag in eigen huis gelijkgespeeld tegen HZVV uit Hoogeveen (1-1). Op sportpark Ervenbos kwamen ze niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De gelijkmaker van Flevo Boys viel pas in de extra tijd.

Voordat de wedstrijd begon, werden vier jubilarissen (Arnoud en Frank Post, Timon Rorije en Aran Nilboer) in het zonnetje gezet. Aran Nijboer kon helaas niet meedoen aan de wedstrijd i.v.m. een blessure.

Flevo Boys begon goed aan de wedstrijd en zette regelmatig druk naar voren. HZVV liet zich inzakken en wachtte de momenten af voor de omschakeling. De eerste kansjes waren ervoor Ramos en Doufikar maar in de afronding ging het mis. De eerste kans voor HZVV was gelijk raak. In eerste instantie wist Rodney Rosink de bal nog te keren maar liet deze weer los. HZVV in de persoon van Sander Dzemidzic wist in tweede instantie wel af te ronden 0-1. Vlak voor rust kreeg Timon Rorije nog een grote kans, maar de keeper lag weer eens in de weg. De ruststand was 0-1.

Flevo Boys was slordig en te gehaast in de tweede helft

Na de pauze werd opnieuw een inzet Timon Rorije op de lijn gekeerd. Met het verstrijken van de tijd leek het of Flevo Boys  de energie niet meer op kon brengen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Pas in de ultieme slotfase kreeg Flevo Boys weer een grote mogelijkheid, maar wederom Rorije stuitte op de keeper. Mede hierdoor was de opluchting bij de aanvaller extra groot toen hij diep in blessuretijd alsnog de verdiende gelijkmaker scoorde.

Volgende week speelt Flevo Boys weer een thuiswedstrijd, dan tegen Swift.

Opstelling:  Rodney Rosink(K), Arnoud Post, Roelof Strikwerda, Bjorn Adams, Duane Tjen-A-Kwoei, Aron Strengholt(85. Lars de Boer), Ivar Span, Tomas Boer (72. Frank Post), Timon Rorije, Yume Ramos, Madih Doufikar.

Wissels: Lars de Boer, Fariz Mesud(K), Frank Post

Door Peter Santbergen - 7 september 2019