Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Rolder Boys – Flevo Boys

Zaterdag 16 december, aanvang 14:00 uur
Sportpark Boerbos
Nijlanderstraat 34, 9451BM ROLDE

Flevo Boys herpakt zich, in de wedstrijd tegen ASV De Dijk

Flevo Boys heeft de uitwedstrijd tegen ASV De Dijk met overtuigende cijfers gewonnen 1-5.

Voor Flevo Boys stond er vandaag een belangrijke wedstrijd op het programma.  Zowel Flevo Boys als De Dijk verkeren in de onderste regionen in de stand van de hoofdklasse B.

Bij Flevo Boys was Aran Nijboer weer fit en begon in de basis. Kan hij de ploeg weer op sleeptouw nemen!   Flevo Boys begon voortvarend aan de wedstrijd, en kreeg de nodige kansen. Wat in de laatste wedstrijden niet lukte, was het nu Timon Rorije die in de 9e minuut de 0-1 scoorde. In de 36e minuut verlengde Björn Adams een  vrije trap van Madih Doufikar, wat de 0-2 opleverde. Dit was tevens de ruststand.

Dit geeft vertrouwen

Flevo Boys zette de goede eerste helft door in de tweede helft. De 0-3 kwam op naam van Yumé Ramos, hij werkte de bal vanaf een meter of 20 over de keeper. Niet veel later gaf Aran Nijboer een voorzet op  Yumé Ramos die de bal klaar legde voor Timon Rorij, hij werkte de bal in het doel (0-4).  Na 70 minuten werd Aran Nijboer gewisseld, Ivar Span was zijn vervanger.
Bij Flevo Boys is na afwezigheid van enkele weken ook Johan Tiems weer fit. Hij en Frank Post kwamen het laatste kwartier in het veld voor Doufikar en Rorije.
In de 76e minuut maakte ASV De Dijk de eretreffer (1-4). Niet veel later moest Tomas Boer het veld verlaten, hij kreeg rood voor een overtreding. In de laatste minuut scoorde Ivar Span de 1-5 uit een vrije trap.

Flevo Boys deed goede zaken vandaag en dat geeft vertrouwen. Volgende week is er een thuiswedstrijd tegen RKAV Volendam, aanvang wedstrijd 14:30 uur.

Opstelling: Rodney Rosink(K), Arnoud Post, Björn Adams, Marc Reussing, Roelof Strikwerda, Tomas Boer, Aran Nijboer, Aron Strengholt, Timon Rorije, Yumé Ramos en Madih Doufikar.

Wissels: Bas Bakker, Frank Post, Ivar Span, Duane Tjen a Kwoei, Appie Boundati, Johan Tiems en Fariz Mesud

Door Peter Santbergen - 30 november 2019