Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Flevo Boys door naar de tweede ronde van de TOTO KNVB beker.

Bij Flevo Boys maakte Bas Bakker(eigen jeugd) zijn debuut. Flevo Boys begon scherp aan de wedstrijd. Al na 7 minuten scoorde Yumé Ramos de 0-1, door een verdedigingsfout van Mierlo-Hout. Nog geen minuut later is het Madih Doufikar die gevaarlijk werd, de bal belandde op de onderkant van de lat. In de 23e minuut kwam Mierlo-Hout op 1-1. Danny van Hout kopte de gelijkmaker binnen.
Voor rust zette Flevo Boys nog even aan, door meer druk naar voren te zetten kwamen er nog kansen voor Bjorn Adams en Yumé Ramos. De ploegen gingen rusten met een 1-1 stand.

“Weer een sterk begin”

Net als het begin van de eerste helft begon Flevo Boys ook goed aan de tweede helft. De eerste kans was voor Yumé Ramos, maar resulteerde niet in een doelpunt. In de 52e minuut maakte Aran Nijboer de 1-2 voor Flevo Boys. Dit op aangeven van Madih Doufikar. Flevo Boys kreeg nog enkele kansen maar wist de wedstrijd niet op slot te gooien.
De hoop voor Mierlo kreeg een kwartier voor tijd gestalte middels enkele grote kansen in korte tijd, maar Rodney Rosink bleef baas in eigen doel. Vijf minuten voor tijd viel toch de gelijkmaker via Pim Heeren.

Roelof Strikwerda zorgde in de laatste minuut ervoor dat er geen verlenging kwam, de matchwinner maakte de 2-3. Door de overwinning is Flevo Boys door naar de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB beker. De Tweede Kwalificatieronde  vindt plaats op 24,25 en 26 september.

Opstelling: Rodney Rosink (K),   Bjorn Adams,  Roelof Strikwerda, Bas bakker (80 Duane Tjen A Kwoei), Arnoud Post,  Madih Doufikar , Aron Strengholt, Frank Post (57 Timon Rorije), Aran Nijboer(A),  Tomas Boer (69 Ivar Span), Yumé Ramos

Wissels:  Fariz Mesud(RK),  Lars Klijnstra,  Timon Rorije, Ivar Span, Duane Tjen A Kwoei, Johan Tiems, Lars de Boer, Maarten Mesu, Marc Reussing, Wesley Meijer.

Door Peter Santbergen - 18 augustus 2019