Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Flevo Boys doet zichzelf tekort tegen Eemdijk

Flevo Boys en Eemdijk kwamen zaterdagmiddag, niet tot scoren. Dit ondanks de kansen over en weer. Uiteindelijk bleef het 0-0.

Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd. Er waren kansen voor zowel Eemdijk als Flevo Boys. De eerst kans was voor Eemdijk, maar Rodney Rosink stond goed opgesteld en kon het schot keren. Hierna waren er kansen voor Frank Post, Timon Rorije en Yumé Ramos. Het zat in deze fase van de wedstrijd Flevo Boys niet mee. Eemdijk was gevaarlijk in de omschakeling, dus bleef het uitkijken voor Flevo Boys.
De ploegen gingen rusten met een 0-0 stand.

Afronden op doel is nog steeds een probleem!

Gelijk na rust zette Eemdijk aan om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Maar dit lukte de ploeg niet lang. Flevo Boys ging verder met wat ze in de eerste helft ook deden,  kansen creëren. In de 48e minuut kreeg Ivar Span een enorme kans, hij stond alleen voor het doel van Eemdijk, maar zijn lob belandde naast het doel.  Ook Frank Post en invaller Madih Doufikar waren dicht bij een treffer.
Vaak is het zo, als je zelf niet scoort valt hij vaak aan de andere kant. Maar Rodney Rosink stond een aantal keren op de goede plaats om een treffer van Eemdijk te voorkomen.

In de eindfase van de wedstrijd was Flevo Boys dicht bij een doelpunt, maar het mocht niet zo zijn. Toch kan Flevo Boys positief naar de toekomst kijken, de laatste vier wedstrijden zijn ze nog ongeslagen.

Volgende week is er een bekerwedstrijd uit tegen Renado, aanvang 17:00 uur

Opstelling: Rodney Rosink(K), Arnoud Post, Björn Adams, Marc Reussing, Bas Bakker(46. Roelof Strikwerda), Ivar Span, Aran Nijboer, Aron Strengholt, Frank Pos, Yumé Ramost (71. Madih Doufikar) en Timon Rorije.

Wissels: Jeffrey Meijer(RK) ,  Roelof Strikwerda,  Madih Doufikar en Abdessamad Boundati

Foto’s: Bertus Willems

 

Door Peter Santbergen - 15 februari 2020