Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Flevo Boys doet zichzelf te kort tegen CSV Apeldoorn

Flevo Boys begon in de zelfde opstelling als vorige week. Ook nu begonnen ze sterk aan de wedstrijd, maar verloren totaal onnodig van CSV Apeldoorn met 2-3.

Op een zonnig “Sportpark Ervenbos” werd om 14:30 uur afgetrapt tegen CSV Apeldoorn. Flevo Boys had nog wat goed te maken, want in het uitduel was verloren met 3-0. Flevo Boys kwam goed uit de startblokken, in de 9de minuut was er een grote kans voor Frank Post. Maar hij maakte deze niet af. Flevo Boys speelde verzorgd voetbal en creëerde regelmatig kansen. Uiteindelijk werd dit in de 38ste minuut beloond door een doelpunt van Johan Tiems (1-0). Dit op aangeven van Madih Doufikar. Dit was tevens de ruststand.

Rode kaart omslag in de wedstrijd!

Vorige week had het Flevo Boys lastig net na rust. Zo nu ook.  Bij een aanval in de 49ste minuut leek Flevo Boys in eerste instantie goed weg te komen, de bal kwam op de lat. Maar een speler van CSV Apeldoorn maakte met een hakje toch de 1-1. Flevo Boys ging gelijk weer in de aanval. Bij deze aanvallen zat het geluk niet mee, de bal belande tweemaal op de paal.

In de 58ste minuut kreeg Flevo Boys een penalty, dit wegens hands. Aron Strengholt benutte de penalty en Flevo Boys kwam weer op voorsprong (2-1).  In de 66ste minuut kwam Flevo Boys met 10 man te staan. Marc Reussing haalde een doorgebroken speler neer en kreeg rood. Dit gaf CSV Apeldoorn een boost en kwamen in de 70ste minuut gelijk (2-2).  Flevo Boys ging steeds slordiger voetballen, ook de wissels gaven geen rust in het tiental. In de eindfase wist CSV Apeldoorn als nog de winnende te scoren (2-3).

Flevo Boys deed zichzelf te kort na een goed begin van de wedstrijd en verloor totaal onnodig. Aanstaande woensdag mogen ze de nederlaag rechtzetten. Dan is er thuis een bekerwedstrijd tegen SVBO uit Assen.

Door Peter Santbergen - 17 februari 2019