Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Rolder Boys – Flevo Boys

Zaterdag 16 december, aanvang 14:00 uur
Sportpark Boerbos
Nijlanderstraat 34, 9451BM ROLDE

Flevo Boys bekert door na winst op VV Hoogeveen

Flevo Boys heeft zaterdagavond de halve finales bereikt van het toernooi om de Noordelijke districtsbeker. In eigen huis waren ze met 2-0 te sterk voor Hoogeveen, dat uitkomt in de zondag hoofdklasse A.

In een zonnig Ervenbos werd om 17:00 uur de kwartfinale van de districtsbeker Noord gespeeld. In het begin was het een gelijk opgaande wedstrijd. Een interessante wedstrijd ook voor de neutrale kijker. Het spel ging op en neer, in een redelijk tempo. Gedurende de wedstrijd nam Flevo Boys steeds meer het initiatief. De ploegen gingen rusten met een 0-0 stand.

Curieuze goal

Na rust wist Flevo Boys het goede spel door te zetten en kreeg ook de nodige kansen. Flevo Boys kwam op een 1-0 voorsprong door een curieuze goal van Timon Rorije. Zijn kopbal leek ruim voor de lijn gekeerd te worden door Hoogeveen doelman Nick Borgman, maar de arbitrage oordeelde dat de bal de lijn gepasseerd was. In de slotfase werd het ook nog 2-0 via Madih Doufikar, nadat Hoogeveen keeper Borgman in de extra tijd mee naar voren was en Flevo Boys de bal kon onderscheppen.

Flevo Boys 2

Aanstaande Dinsdagavond speelt  Flevo Boys 2 thuis tegen Drachtster Boys aanvang 20:00 uur. Mocht Flevo Boys 2 deze wedstrijd weten te winnen, dan is de halve finale Flevo Boys 2 tegen Flevo Boys 1

Door Peter Santbergen - 30 maart 2019