Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Alcides – Flevo Boys

Zaterdag 23 september, aanvang 18:00 uur
Sportpark Ezinge
Ezingerweg 58A, 7943AZ MEPPEL

Flevo Boys Accommodatiecommissie installeert dankzij Business Club, State-of-the-Art Digitaal Scorebord

In een stap naar modernisering en verbetering van de faciliteiten heeft de Accommodatiecommissie van Flevo Boys maanden gewerkt aan een splinternieuw digitaal scorebord. Het ultramoderne scorebord is een primeur voor de club en biedt een verhoogde voetbalervaring voor zowel spelers als supporters.

Ambitieus project

Het idee voor dit ambitieuze project kwam van een aantal leden van de Business Club, die ook als belangrijke sponsor hebben bijgedragen aan de financiering van het scorebord en de bijbehorende infrastructuur. De volgende sponsoren hebben hierbij een extra bijdrage gedaan om dit project mogelijk te maken:

  • Van Staveren
  • Wiz-arts
  • Folkers zonwering
  • Velas Jonkers
  • JP advies
  • Buikema Elektrotechniek

De Business Club speelde een cruciale rol bij het verwezenlijken van dit prestigieuze project door substantiële financiële steun te bieden. Hun toewijding aan de ontwikkeling van Flevo Boys wordt sterk gewaardeerd door de accommodatiecommissie en de hele clubgemeenschap.

Interne experts

De werkzaamheden begonnen met het graven van kabels om ervoor te zorgen dat het scorebord naadloos kon worden geïntegreerd met het elektriciteit/data netwerk. Een team van interne experts op het gebied van elektrische installaties zorgde ervoor dat alle benodigde bedrading en verbindingen veilig en efficiënt werden aangelegd. Het volgende cruciale stadium omvatte het betonstorten, waarbij een duurzame fundering werd gecreëerd om het frame stevig te verankeren.

Na een vlekkeloze installatie van de infrastructuur werd het digitale scorebord op zijn plaats gezet. Met zijn opvallende LED-display biedt het scorebord heldere en dynamische weergaven van wedstrijdscores, speeltijden en andere essentiële informatie, waardoor supporters niets hoeven te missen van de actie op het veld.

Sportaccommodatie

Met het ultramoderne scorebord als een blijk van vooruitgang en innovatie, blijft Flevo Boys vastberaden om haar sportaccommodaties naar een hoger niveau te tillen. Het is een visie die wordt gedeeld door de Business Club, die zich inzet voor de bloei van de club en het stimuleren van succes op en buiten het veld.

Door Peter Santbergen - 7 augustus 2023