Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

Eerbetoon aan oud-hoofdsponsors Hans Schipper en Henk Strookappe

Voor de wedstrijd Flevo Boys – Urk werden in een gezellig samenzijn met de BCU 2 voormalige hoofdsponsors en betrokken BCF leden in het zonnetje gezet.

Als eerste Brood.net in de persoon van Hans Schipper. Wie kent deze markante persoon niet? Hans is al decennia lang hoofdsponsor van Flevo Boys , eerst met Schipper Brood en later met Brood.net. Naast de sponsoring werd ook regelmatig gebruik gemaakt van de kennis van Hans. Wij, als Flevo Boys en de BCF, zijn Hans zeer erkentelijk voor alle mogelijkheden die hij de club heeft geboden en hopen hem nog regelmatig als BCF lid te mogen begroeten.

Vervolgens Flynth in de persoon vaan Henk Strookappe. Flynth is ook jarenlang ( eerst GIBO en later Flynth) hoofdsponsor geweest en is nu nog platina sponsor. Flynth maakte het de club ook mogelijk naast deze steun om gebruik te maken van alle kennis welke er op accountancy vlak voor een club nodig is om financieel goed te kunnen besturen. Tevens had Henk een hele betrokken rol bij het werven van sponsoren. Ook voor Henk geldt: dank voor alle steun en we zien je graag regelmatig terug in ons businesshome.

Door Jan Papma - 4 april 2022