Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

De polderderby die geen derby werd.

Flevo Boys morele winnaar in een doelpuntloos gelijkspel.

Zaterdag 5 oktober stond weer de polderderby Urk – Flevo Boys op het programma. Om 18:00 uur werd er afgetrapt. In de eerste tien minuten was Urk de betere ploeg. Na de beginfase herpakte Flevo Boys zich en begon te combineren. Dit in tegenstelling tot Urk, die veelal de lange bal speelde. Maar beide ploegen wisten weinig te creëren. Zowel bij Urk als bij Flevo Boys stond het verdedigingsblok goed opgesteld. De ploegen gingen dan ook rusten met een 0-0 stand.

Geen boeiende wedstrijd

Na rust moest Lucas Schraal meer aan de bal komen, om er door de verdediging van Flevo Boys te dribbelen. Hierdoor werd Urk gevaarlijker dan in de eerste helft en kreeg ook de beste kansen. De verdediging van Flevo Boys verzaakte niet, en wist de angel uit de aanvallen te halen.

In de laatste minuut van het duel kan Flevo Boys één keer gevaarlijk worden. Frank Post schiet dan vanaf de rechterkant de bal hard voorlangs.
Het was voor het publiek geen boeiende wedstrijd, dus hebben ze beide nog iets recht te zetten in de thuiswedstrijd van Flevo Boys op 18 april 2020.

Volgende week  krijgt Flevo Boys DETO uit Vriezenveen op bezoek, aanvang 14:30 uur.

Opstelling:  Rodney Rosink(K), Arnoud Post, Duane Tjen-A-Kwoei (65. Bas Bakker),  Bjorn Adams, Roelof Strikwerda, Aron Strengholt, Ivar Span , Tomas Boer , Timon Rorije (85. Marc Reussing), Yumé Ramos, Madih Doufikar (46. Frank Post)

Wissels: Jeffrey Meijer(RK),  Bas Bakker, Lars de Boer, Marc Reussing, Frank Post

Door Peter Santbergen - 6 oktober 2019