Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Alcides – Flevo Boys

Zaterdag 23 september, aanvang 18:00 uur
Sportpark Ezinge
Ezingerweg 58A, 7943AZ MEPPEL

De BCF trapt ook weer af

Afgelopen zaterdag werd de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. Het werd een weerzien met vele leden welke elkaar toch een hele tijd niet hadden ontmoet in deze omstandigheden, en dat was te merken door het enthousiasme .

De voorzitter, Kees de Munnik, opende de middag. Hij vertelde hierin over het afgelopen seizoen ( daar was hij gauw klaar mee 🙂 ), en over de plannen voor het komende seizoen ( waarin we toch een inhaalslag gaan plegen).

Het belangrijkste item op deze middag was het tekenmoment van een van onze nieuwe hoofdsponsoren. Afgelopen seizoen hebben we afscheid moeten nemen van Brood.net en Hetuitzendburau.nl als hoofsponsoren. Gelukkig is de sponsorcommissie erin geslaagd om hiervoor prachtige nieuwe hoofdsponsoren te vinden, nl Schol Arbodienst en Strikt Uitzendbureau. Vandaag was het tekenmoment van Strikt Uitzendbureau in de persoon van Guido Wind (ook wel bekend als de trainer van ons 2e elftal). Guido gaf in zijn praatje aan dat hij in de vrijgekomen plaats de ideale mogelijkheid zag voor meer exposure van zijn relatief nieuwe uitzendbureau, en heeft veel vertrouwen in de toekomst. Dat blijkt ook wel uit het feit dat er getekend is voor 5 jaar. Guido, alvast bedankt hiervoor.

Voor, tijdens en na de wedstrijd werd er al, onder ideale omstandigheden, druk gebruik gemaakt van het nieuwe terras. Dit is bijna klaar ( alleen nog een mooie reling) en is een besluit geweest van het bestuur om voor te sorteren om een waarschijnlijk nieuwe maatschappij waarin meer ruimte wordt gevraagd. Ook kunnen er nu bij evenementen en activiteiten meer mensen worden ontvangen. Wij bedanken hiervoor ook onze accomodatiecommissie (olv Gezinus Cornelis) die alle werkzaamheden tot nu toe hebben uitgevoerd.

Al met al was het weer een middag als vanouds, met als lekker toetje de winst op Berkum.

Tot de volgende keer.

Door Jan Papma - 7 september 2021