Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Rolder Boys – Flevo Boys

Zaterdag 16 december, aanvang 14:00 uur
Sportpark Boerbos
Nijlanderstraat 34, 9451BM ROLDE

BREAKING !! Schol Arbodienst nieuwe hoofdsponsor Flevo Boys

Met ingang van 1 januari 2021 is Schol BV uit Urk de nieuwe hoofdsponsor van v.v. Flevo Boys naast Hetuitzendbureau.nl.

Door de aankondiging van gewaardeerd hoofdsponsor en BCF lid Brood.net in de persoon van Hans Schipper, dat Brood.net de plaats als hoofdsponsor beschikbaar zou stellen, was de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor in gang gezet. Zodra er weer met publiek gevoetbald mag worden, zullen directeur Klaas Tol en voorzitter Henderikus Oostra met het zetten van een handtekening de gemaakte afspraken bevestigen. Schol tekent een contract voor drie en een half jaar.

“In een periode waarin Flevo Boys, net als alle andere (voetbal-) verenigingen, alle zeilen bij moet zetten om de vereniging financieel gezond te houden, mogen we spreken van een zeer welkome verrassing dat nu een nieuwe hoofdsponsor is gevonden. De waardering dat Schol juist in deze tijd, waarin het nog onzeker is wanneer er weer (met publiek) gevoetbald mag worden, is dan ook bijzonder groot.” aldus Oostra

Sinds 2019 prijkt het bord van Schol al boven de ingang bij veld 2, dus geheel onbekend is het bedrijf niet in Emmeloord.

Klaas Tol en Meindert Schreuder richten in maart 2007 het bedrijf op. Albert Schreuder (zv Meindert) en Arie van Urk zullen met ingang van 1 januari 2021 de plaats in de directie innemen van Meindert, die zich vanaf dat moment gaat richten op andere activiteiten en hopelijk meer vrije tijd.

Tijdens de gesprekken tussen het bestuur van Flevo Boys en Schol blijkt dat Schol serieus nagedacht heeft over wat ze voor ogen hebben. Het hoofdsponsorschap wordt gezien als een investering die zijn vruchten af moet werpen in het werven van nieuwe (zakelijke) klanten van met name de Arbodienstverlening van Schol. Naast de diverse uitingen op het complex en de kleding van het eerste elftal, zullen de medewerkers van Schol tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal aanwezig zijn om de dienstverlening onder de aandacht te brengen bij de leden van de BCF. Kiezen voor de arbodienstverlening van Schol betekent voor de bedrijven in de Noordoostpolder dat zij actief ondersteund worden bij de begeleiding van medewerkers die ziek zijn, maar ook in het actief adviseren in het gezondheidsbeleid binnen bedrijven. Hierbij valt te denken aan verzuimbegeleiding, risico-inventarisatie, Preventief Medische Onderzoeken (PMO’s), keuringen en het complete HR traject. Naast de eigen casemanagers beschikt Schol Arbodienst over een spreekuurlocatie in Urk en Emmeloord waardoor zieke medewerkers heel snel terecht kunnen bij een Bedrijfsarts

 

Naast Arbodienstverlening is Schol ook actief in de volgende takken:

  • Verzekeringen (zowel particulier als zakelijk)
  • Risicomanagement
  • Makelaardij
  • Hypotheken
  • Inkomen (verzuimverzekering, AOV etc)
  • Pensioen (collectief)
  • Administratie (boekhouden en administraties van o.a. ZZP-ers)

 

Voor meer informatie kunt u kijken op www.scholopurk.nl

Op de foto vlnr: Albert Schreuder ( directie Schol), Margriet Romkes ( directie Schol Arbo), Henderikus Oostra, Klaas Tol ( directie Schol), Arie van Urk (directie Schol)

Door Jan Papma - 30 december 2020