Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

BCF opent seizoen 2022-2023 !!!

Afgelopen zaterdag bij de thuiswedstrijd tegen Ajax (onfortuinlijk verlies….) heeft de BCF het activiteitenseizoen ook weer geopend. In een goed bezocht businesshome werd over de hele middag een programma gelegd wat de basis moet worden van weer een mooi seizoen, waarbij gevierd zal worden dat de BCF dit jaar 20 jaar bestaat.

Er werd begonnen met champagne en een hapje om het feit te vieren dat we jarig zijn.

   

Vervolgens werd er aandacht geschonken aan de nieuwe sponsoren en sponsoren welke het pakket ge-upgraded hebben ( Brouwers mannenmode, Focco van Eek Photografhy & Design en Socium verzekeringen)

Na de wedstrijd de uitreiking aan Timon Rorije van de bokaal als meest waardevolle speler van het seizoen 2021-2022 en een verrassing voor de wedstrijdsponsor (en onze trotse hoofdsponsor) Schol Arbodienst.

    

Vervolgens werd de middag afgelsoten met een gezellig samenzijn waarbij Willem de Boer Catering en Events  zorgde voor een heerlijk buffet. Al met al een geslaagde seizoensopening, wat veel beloofd voor het komende seizoen. Tot de volgende thuiswedstrijd op 10 september tegen HZVV.

 

Door Jan Papma - 30 augustus 2022