Flevoboys

Sportiefste netwerkclub in de Noordoostpolder

Marum – Flevo Boys

Zaterdag 2 december, aanvang 15:00 uur
Sportpark De Holten
Hoornweg 40 B, 9363EH MARUM

14 april a.s.: Flevo Boys Inside

De Business Club Flevo Boys organiseert een Digitaal Event voor zowel de leden van de BCF als de leden van Flevo Boys.

Hoe gaat het met Flevo Boys ? En met de leden van de Businessclub ? Bestaat de accommodatie-commissie nog ? En wat doet de barploeg in deze bijzondere tijden ? Wat zijn de vooruitzichten op dit moment?

Het voetbalseizoen is voor veel (actieve) leden al voorbij, toch draait Flevo Boys gewoon door ! Maar zo gewoon is dat ook weer niet.

Hoe traint het 1ste ? Hoe kijkt de trainer Arjen Postma naar afgelopen seizoen en hoe bereidt hij zich voor op het nieuwe seizoen ?

Wat heeft de voorzitter van Flevo Boys te melden en hoe blijft Timon Rorije gemotiveerd ?

Wat gebeurt er nog meer achter de schermen bij onze mooie club?

Op al deze vragen krijg je antwoord. Vanuit de studio van onze platinasponsor KWOOT Communicatie uit Dronten zal presentator Ronald Lamsma in een VI-tafel-achtige setting gasten ontvangen.

In de studio zijn in ieder geval aanwezig : onze voorzitter Henderikus Oostra, Arjen Postma en Timon Rorije.

Ook hebben we een speciale gast : Henk Brugge ! Een man met een Flevo Boys hart die tegenwoordig fungeert als Hoofd opleidingen bij PEC Zwolle en als assistent-trainer Oranje onder de 18.

Naast presentator Ronald Lamsma zal hij als sidekick fungeren en jullie ook meenemen in zijn belevenissen. Ook krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom, een interactieve avond waarbij aanmelding niet nodig is. Wil je erbij zijn ? Log dan in op woensdagavond 14 april vanaf 20.00 via https://live.kwoot.nl/flevoboys-inside

Tot volgende week woensdag !

Door Jan Papma - 7 april 2021